Jordi Basté

RAC1


Director i presentador d’’El món a RAC1‘, el programa líder de la ràdio a Catalunya. Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio i TV3, i ha publicat articles a La Vanguardia, l’Avui o Mundo Deportivo. L’any 2011, va rebre l’Ondas com a reconeixement a la seva trajectòria professional.

Eduard Pujol

RAC1


Director de RAC1. Anterioriment també havia dirigit Barça TV i va ser el subdirector del programa esportiu ‘No ho diguis a ningú‘, que presentava Jordi Basté a Catalunya Ràdio.

Carles Prats

TV3


Des del 2009, és el presentador del ‘TN Migdia‘ de TV3, on també ha estat corresponsal a Brussel·les i París, així com redactor de la secció d’Internacional. Anteriorment, havia treballat als informatius de Barcelona TV.

Agnès Marquès

TV3


Presentadora del ‘TN cap de setmana‘ de TV3. També ha estat directora i presentadora del programa divulgatiu ‘La gent normal‘ del 33.

Oriol Nolis

TVE


Presentador de l”Informatiu Catalunya‘ de TVE. També ha presentat el ‘Telediario fin de semana‘ i els informatius del Canal 24h de TVE.

Danae Boronat

BeIN Sports


Presentadora del programa ‘Xtra‘ de BeIN Sports i conductora de les prèvies i els postpartits de ‘BeIN La Liga‘ i ‘BeIN Champions‘. També ha estat seguint al Barça per ‘Deportes Cuatro‘.

Bernat Soler

TV3


Cap d’Esports de TV3, és el presentador del programa ‘Hat-trick Barça‘ i narrador dels partits de futbol a la cadena. Té una llarga trajectòria a la ràdio, on ha treballat a Ràdio Barcelona (Cadena SER) i a Catalunya Ràdio. També ha escrit diversos llibres de temàtica futbolística.

David Bernabeu

Cuatro


Periodista encarregat del seguiment de tota l’actualitat del FC Barcelona a ‘Deportes Cuatro

Edgar Fornós

Barça TV


Periodista de Barça TV, ha presentat en aquesta cadena diversos espais com l”ADN Barça‘. 

Xavier Pérez Esquerdo

RAC1


Membre de l’equip de ‘La Segona Hora’ de RAC1, també és guionista de ‘Minoria Absoluta’. També és membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua.

Laura Rosel

RAC1


Editora i presentadora de l’informatiu ‘14/15‘ de RAC1, també forma part d”El món a RAC1‘ dirigit per Jordi Basté, i aquest mateix estiu ha presentat el ‘Via Lliure‘.

Jordi Armenteras

RAC1


Actualment sotseditor del ‘No ho sé’ de RAC1, substitueix Jordi Basté a l’estiu al capdavant d’‘El Món a RAC1’ i ha estat durant 8 anys el corresponsal de l’emissora a Madrid.

Jordi Costa

Catalunya Ràdio


Editor i presentador del ‘Tot costa‘ de Catalunya Ràdio. Ha estat durant molts anys l’analista de futbol d”El Barça juga a RAC1‘, participa en programes esportius a TV3 i escriu al diari Sport.

Marta Carreras

Catalunya Ràdio


Micròfon autònom a ‘La Transmissió d’en Puyal‘, el programa que fa els partits del Barça a Catalunya Ràdio. També és redactora del programa ‘Divendres‘ de TV3 i abans havia treballat a BTV.

Aleix Parisé

RAC1


Editor i presentador els divendres i dissabtes del ‘Tu Diràs‘, a RAC1. També forma part d”El Barça juga a RAC1‘ i la temporada passada va dirigir el ‘Primer Toc’.

Isaac Salvatierra

Ara


Excap de l’Ara.cat des de la creació del diari. Abans havia dirigit els informatius de RAC1 i el programa 14/15. També ha estat delegat de l’Agència Catalana de Notícies als Estats Units. Actualment és cap de premsa d’ERC.